Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

UGH: τα Φρέσκα Νέα της Λίθινης Εποχής

7:44 π.μ.

Γεμάτη περίοδος για τον κόσμο των Ούγκ!
Κατ΄αρχήν, μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα αυτού του Παλιού Νέου Κόσμου και να απολαμβάνετε συνοδευτικό αδημοσίευτο οπτικό υλικό, στη facebook σελίδα των Ugh.
Κατα δεύτερον, το τρίτο τεύχος της ελληνικής έκδοσης του story-arc “Γέννα Ηφαιστείων” αχνίζει στο τυπογραφείο περιμένοντας να κάνει την πρεμιέρα του στο Comicdom Con Athens 2014, σε δύο μόλις μέρες. Εκεί μπορείτε να προμηθευτείτε και τα παλιότερα τεύχη, και να πάρετε φυσικά ιδιοχειρες αφιερώσεις απ’ το δημιουργό του. Το πρόγραμμα υπογραφών του Ugh αλλά και των υπολοίπων οχτώ νέων ελληνικών εκδόσεων της Jemma Press, εδώ.
Last but not least, το πρώτο Ugh Motion Book που σας υποσχέθηκα είναι έτοιμο, και  μπορείτε να το διαβάσετε εντελώς δωρεάν εδώ. Σε λίγες μέρες θα ανέβει και στο iOS όπου θα μπορείτε να το διαβάσετε μέσω του  επίσης δωρεάν app της Madefire, όπου θα μπορείτε να βρείτε κι άλλα motion books και να μυηθείτε μέχρι εθισμού σ΄αυτό το νέο τρόπο δημιουργίας και ανάγνωσης κόμικς.
Απ΄το βαθύ Παρελθόν, με το μάτι στο Μέλλον.  Μπορείτε να μην τ΄αγαπήσετε;

Πηγή  http://derveniotis.wordpress.com/

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top