Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

Νέο άλμπουμ από τον Morrissey

1:59 μ.μ.

Ο Morrissey, ένας από τους ελάχιστους εμβληματικούς καλλιτέχνες  που δημιουργούν ριζοσπαστική, αντισυμβατική μουσική, κυκλοφορεί τη νέα του δισκογραφική δουλειά στις 15 Ιουλίου. 

Το άλμπουμ, με τίτλο «World Peace Is None Of Your Business», εξερευνά  την τραγωδία της ανθρώπινης απάθειας στην ταραχώδη μοντέρνα περίοδο. Η καριέρα του Morrissey ως συγγραφέα και στιχουργού φτάνει σε νέα λυρικά ύψη αλλά διατηρεί το χαρακτηριστικό χιούμορ του, το δράμα και τη συναισθηματική λαχτάρα. Την παραγωγή του δίσκου έκανε ο Joe Chiccarelli στα «La Fabrique Studios», στην Γαλλία.

Τα 12 τραγούδια του άλμπουμ είναι τα εξής:
«World Peace is None of Your Business»
«Neal Cassady Drops Dead»
«Istanbul»
«I'm Not a Man»
«Earth Is the Loneliest Planet»
«Staircase at the University»
«The Bullfighter Dies»
«Kiss Me a Lot»
«Smiler With Knife»
«Kick the Bride Down the Aisle»
«Mountjoy»
«Oboe Concerto».
O αγαπημένος Βρετανός τραγουδιστής δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση σούπερ σταρ. Είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης, που έχει καταφέρει να κάνει την τέχνη του ζωή και το αντίστροφο. Είναι μια από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις δημιουργών, που τόλμησε να σπάσει τα όρια που το star system ορίζει και να χρησιμοποιήσει τη μουσική του για να προσπαθήσει να αλλάξει τον κόσμο γύρω του.

Είτε πρόκειται για τα δικαιώματα των ζώων, είτε για την εναντίωσή του στη Θάτσερ και τον Μπους, είτε για τη θρησκεία και τη σεξουαλικότητα και πολλά άλλα «δύσκολα» θέματα, ο Morrissey ποτέ δεν δίστασε να εκφράσει τις πεποιθήσεις του, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι με τη δική του φήμη δεν διανοούνται να αρθρώσουν ούτε λέξη, φοβούμενοι για την καριέρα τους. Οι οπαδοί του είναι διαχρονικά αφοσιωμένοι σε αυτόν και είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που συνεχίζει - επί δεκαετίες - να γεμίζει μεγάλους συναυλιακούς χώρους, σε πάρα πολλές χώρες.

Ο Steven Patrick Morrissey γεννήθηκε στις 22 Μαΐου του 1959 στο Μάντσεστερ, και το 1982, μαζί με τον κιθαρίστα Johnny Marr, ίδρυσαν τους Smiths με τους οποίους έκαναν μεγάλη επιτυχία στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Το συγκρότημα διαλύθηκε το 1987, λόγω διαφωνιών του Morrissey και του Marr, αφήνοντας ως παρακαταθήκη τέσσερα σπουδαία άλμπουμ που τους καθιέρωσαν ως μία από τις κορυφαίες μπάντες της εναλλακτικής σκηνής του Μάντσεστερ.
naftemporiki.gr
 

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top