Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Google: θα παρουσιάσει το trailer της βιογραφικής κινηματογραφικής ταινίας Lincoln του Steven Spielberg μέσα από Google+ Hangout!

8:29 π.μ.

Η Google στην προσπάθεια της να προωθήσει το κοινωνικό δίκτυο Google+ και ιδιαίτερα τη λειτουργία Hangouts ανακοίνωσε πως την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει το πρώτο trailer της βιογραφικής κινηματογραφικής ταινίας Lincoln του Steven Spielberg μέσα από Google+ Hangout.
 Για πρώτη φορά trailer κινηματογραφικής ταινίας θα κάνει ντεμπούτο μέσω του Google+, ενώ ταυτόχρονα με τη μετάδοση του θα υπάρχει live chat με τους Steven Spielberg και Joseph Gordon-Levitt, προκειμένου οι θαυμαστές της ταινίας να έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν άμεσα με τους δημιουργούς.


Όσοι θέλουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το Google+ Hangout στην ιστοσελίδα lincolnmoviehangout.com, αλλά αυτοί που θέλουν να συμμετέχουν στη συζήτηση με τους δύο καλεσμένους, θα πρέπει να αποστείλουν ένα YouTube video με hashtag #LincolnHangout όπου θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους και τον λόγο που ενδιαφέρονται για την ταινία.

Το Lincoln θα παρουσιαστεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Νοεμβρίου 2012, όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αβραάμ Λίνκολν θα παίζει ο Daniel Day-Lewis.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top