Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ο Θορ επιστρέφει στο σινεμά και τα βάζει με τα Σκοτεινά Ξωτικά

7:38 π.μ.

Την τελευταία φορά που τον συναντήσαμε ήταν στους Εκδικητές, να ενώνει τις δυνάμεις του με τους άλλους υπερ-ήρωες της Marvel για να αντιμετωπίζει τον αδελφό του, Λόκι, που απειλούσε να καταστρέψει τον πλανήτη Γη.

Αυτή τη φορά ο Θορ, στη δεύτερη ταινία του (με τίτλο Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος) δεν καλείται να αντιμετωπίσει μία οικογενειακή «τραγωδία», αλλά θα πρέπει να σώσει τόσο τη γη, όσο και τα Εννέα Βασίλεια από έναν εχθρό που προηγείται της δημιουργίας του σύμπαντος.

Ο λόγος για τον Μάλεκιθ (τον οποίο ερμηνεύει ο Κρίστοφερ Έκλεστον) και τα Σκοτεινά Ξωτικά του, τα οποία ούτε ο πατέρας του Θορ, Οντίν (Άντονι Χόπκινς) φαίνεται πως δεν είναι ικανός να αντιμετωπίσει.


Για να σώσει τον πλανήτη του, Άσγκαρντ, ο σούπερ ήρωας θα κληθεί να κάνει μια προσωπική διαδρομή. Στον δρόμο του θα συναντήσει την αγαπημένη του Τζέιν Φόστερ (Νάταλι Πόρτμαν).

Μετά τον Κένεθ Μπράνα που έδωσε μία σεξπιρικών διαστάσεων ερμηνεία στο σύμπαν του Θορ, τον ρόλο του σκηνοθέτη αναλαμβάνει ο Άλαν Τέιλορ που έχει θητεύσει στο σύμπαν του Game of Thrones.

Οπότε το Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος θα περιλαμβάνει σίγουρα εντυπωσιακά σκηνικά, επικές μάχες, ανατριχιαστικούς κακούς, ενώ δεν θα πρέπει ακόμα να ξεγράψουμε τον Λόκι... Φαίνεται πως ο Θορ θα προσπαθήσει να τα βρει με τον κακό αδελφό του για την σωτηρία του Άσγκαρντ.

Στην ταινία, εκτός από τους Κρίστοφερ Έκλεστον, Κρις Χέμσγουερθ, Τομ Χίντλεστον, Νάταλι Πόρτμαν και Άντονι Χόπκινς, πρωταγωνιστούν οι Στέλαν Σκάρσγκαρντ και Ίντρις Έλμπα.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top