Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ονειρο Χριστουγέννων στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

6:45 π.μ.

Eνα μικρό πλανητάριο προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία με ψηφιακές προβολές. Στον θόλο «Γεώσφαιρα», το θέαμα «Χριστούγεννα σ' όλο τον κόσμο» γοητεύει με εικόνες υψηλής ανάλυσης. Ενας παιδότοπος προσφέρει γνώση μέσα από το παιχνίδι. Προγράμματα βασισμένα στα ήθη και έθιμα από τα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο επιδιώκουν να διασκεδάσουν και να διδάξουν τα παιδιά.



Από το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, κάθε επίσκεψη στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας - Κέντρο Γαία επιχειρείται να γίνει μία χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Υπό τον τίτλο «Ονειρο Χριστουγέννων», βασισμένο στη φιλοσοφία του Μουσείου: Φύση, Περιβάλλον, Πολιτισμός, το γιορτινό πρόγραμμα του Μουσείου επιδιώκει να δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους τις ημέρες των εορτών.

Το Αίθριο του Κέντρου Γαία, γίνεται ένας κόσμος με εικόνες και φωτισμούς, με την συνεργασία της σμερικανικής εταιρείας ψηφιακής τεχνολογίας Sky-Skan που έχει δημιουργήσει πλανητάρια ανά τον κόσμο.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top