Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Συζήτηση για την Αρχαιολογία και τη Σύγχρονη Πόλη

7:51 π.μ.

Ανοιχτή συζήτηση γύρω από το θέμα «Αρχαιολογία και Σύγχρονη Πόλη» θα γίνει την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, ώρα 7 μ. μ. στον εκδοτικό οίκο «Μέλισσα» (Σκουφά 58) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργανώνει για τα 60 χρόνια παρουσίας του στον ελληνικό εκδοτικό χώρο.

Εισηγητές στη συζήτηση θα είναι η κυρία Θεοδώρα Καράγιωργα «Η μέριμνα για τις αρχαιότητες στη σύγχρονη πόλη», ο κ. Μανόλης Κορρές «Τα αρχαία μνημεία και η σύγχρονη πόλη», ο κ. Αγγελος Ματθαίου «Διπλή επίσκεψις στο παρελθόν», η κυρία Λυδία Παλαιοκρασσά «Η θρησκευτική τοπογραφία της αρχαίας Αθήνας», ο κ. Αγγελος Παπαγεωργίου - Βενετάς «Αθήνα: Η σύγχρονη μητρόπολη και η ιστορική της ταυτότητα» και ο κ. Γιώργος Σταϊνχάουερ με θέμα «Οι δύο πόλεις της Αθήνας: Ο Πειραιάς και οι δήμοι της Αττικής».

Συντονιστές θα είναι ο καθηγητής κ. Χρίστος Ντούμας, ο αρχαιολόγος κ. Χρήστος Μπουλώτης και ο καθηγητής κ. Δημήτρης Φιλιππίδης.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top