Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Τα πιο πιασάρικα τραγούδια όλων των εποχών.

6:20 π.μ.

(Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα του Goldsmiths University)

 Το We Are The Champions είναι το πιο πιασάρικο τραγούδι όλων των εποχών σύμφωνα με την έρευνα του Πανεπιστημίου Goldsmiths του Λονδίνου.

Ο σκοπός της έρευνας ήταν να βρεθεί τι είναι αυτό που κάνει ένα τραγούδι αξιομνημόνευτο. Για να το πετύχουν αυτό οι ερευνητές παρακολούθησαν χιλιάδες εθελοντές που τραγουδούσαν από μια επιλεγμένη λίστα τραγουδιών.


Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα τραγούδια που σε κάνουν να θέλεις να τα τραγουδήσεις περιλάμβαναν τέσσερα σημαντικά στοιχεία: Μεγάλες μουσικές φράσεις, αλλαγές της μελωδίας στο ρεφρέν, ανδρικά φωνητικά και ψηλές, δεύτερες αντρικές φωνές.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμουλα και περαιτέρω έρευνες, οι επιστήμονες κατέληξαν πως το We Are The Champions ήταν το τραγούδι που οι περισσότεροι εθελοντές ήθελαν να τραγουδήσουν (καθώς το άκουγαν).

Τα τραγούδια που κατέλαβαν τις υπόλοιπες θέσεις στην πεντάδα ήταν το Y.M.C.A των Village People, το Fat Lip (ΠΩΣ;!) των Sum 41, το The Final Countdown των Europe και το Monster των Automatic...

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top