Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

"Μαζί τα φάγαμε"

8:56 π.μ.


Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου

ΒΙΒΛΙΟ - Παρουσίαση

Παρουσίαση του βιβλίου "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" από τις εκδόσεις Α/συνέχεια
20:00


Το Άλμπουμ «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ» του Πάνου Μαραγκού, είναι εμπνευσμένο από τους πάσης φύσεως «σεφ» της πολιτικής. Βασικά συστατικά του είναι οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, τα σκάνδαλα, η οικονομία, το Μνημόνιο και αλατοπίπερο, τα διεθνή θέματα. Μαγειρεύτηκε κατά την τελευταία τριετία, συνεπώς είναι ένα πιάτο που σερβίρεται… κρύο και φιλοδοξεί να μην έχει χάσει τα θρεπτικά συστατικά του. Ζεστό… σερβιρίστηκε στις εφημερίδες «Έθνος» και «‘Εθνος της Κυριακής», στο περιοδικό «Ψάρεμα και Φουσκωτό» και στον «Δρόμο της Αριστεράς». Καλή όρεξη!
Ο Πάνος Μαραγκός γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1957. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Πρωτοδημοσίευσε σκίτσα του το 1981 στην εφημερίδα "το Ποντίκι". Σήμερα είναι πολιτικός γελοιογράφος στις εφημερίδες "Έθνος", "Έθνος της Κυριακής". Συνεργάζεται με την εφημερίδα "Δρόμος της Αριστεράς".

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top