Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Απόλυση στο Βήμα FM για ένα τραγούδι...

12:05 μ.μ.

Υποθέτω πως η διοίκηση της ΕΣΗΕΑ δεν θα ασχοληθεί και πολύ με το ζήτημα। Αλλωστε, έχει άλλες δουλειές να κάνει: να υποστηρίξει τη σημερινή και αυριανή απεργία της. Μία απεργία υπέρ κάποιων εκδοτών (στην ουσία), όπως εκείνων που απολύουν έναν δημοσιογράφο επειδή επέλεξε να παίξει ένα τραγούδι που δεν τους άρεσε.

Χθες λοιπόν απολύθηκε ο Κώστας Γιαννακίδης από το ΒΗΜΑ 99,5. Ο λόγος; Μετέδωσε ένα αντι-χριστουγεννιάτικο κομμάτι, το οποίο θεωρήθηκε, από τη διοίκηση του σταθμού, προσβλητικό. Πρόκειται για το Ηο Ηο Fucking Ηο από τον Kevin Wilson, ένα τραγούδι που διακωμωδεί τα... πατροπαράδοτα χριστουγεννιάτικα κομμάτια.

Ο Κώστας Γιαννακίδης έβγαλε και μία σύντομη ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Σήμερα (σ.σ.: χθες), αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, ο διοικητικός διευθυντής του ΒΗΜΑ FM, ο κ. Νίκος Θρασυβούλου, μου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας μας για λόγους που δεν κατανοώ, αλλά ασφαλώς και σέβομαι».

Δεν ξέρω αν ενοχλήθηκε ο ένας εκ των δύο μετόχων του σταθμού, ο Βίκτωρ Ρέστης (όχι από την απόλυση, αλλά από το τραγούδι), θα ήταν καλύτερο όμως να τον ενοχλούσε περισσότερο η άθλια αισθητική τού (κοινής ιδιοκτησίας) ραδιοσταθμού Music 89,2 που παίζει τραγούδια-επιτυχίες από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς παραγωγούς, χωρίς μισθούς, χωρίς τίποτε.

http://www.enet.gr/?i=news.el.texnes&id=233899

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top