Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Gazarte: Συναυλίες, θέατρο και κλασική μουσική

7:33 π.μ.

Για πρώτη φορά εφέτος στη σκηνή του GAZARTE θα παρουσιαστούν ανεξάρτητες θεατρικές παραγωγές από το εξωτερικό με στόχο το ανέβασμα πρωτότυπων έργων από ανερχόμενους δημιουργούς οι οποίοι δεν είναι απαραιτήτως γνωστοί στην Ελλάδα. Η θεματολογία αυτών των έργων  θα αρχίζει από τις άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας της Εντίθ Πιαφ και τις χρυσές εποχές των Παριζιάνικων καμπαρέ μέχρι τη διάλυση τους στα παρακμιακά μπαρ της Βαϊμάρης και θα καταλήγει στην σύγχρονη πραγματικότητα. Κανένα ωστόσο θεατρικό έργο που θα ανεβεί στο πλαίσιο του GAZARTE GOES THEATER δεν είναι προς το παρόν ανακοινώσιμο.

Αντιθέτως το συναυλιακό πρόγραμμα του χώρου έχει ήδη συγκεκριμένες ημερομηνίες: ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν είναι ο «νονός» της reggae-soul, Γουίνστον Μακ Αναφ (11/10), o Everlast των θρυλικών House of Pain και κάτοχος Grammy για το ντουέτο του με τον Carlos Santana στο αξεπέραστο "Put Your Lights On" (22/11), ο βραβευμένος με Grammy και κορυφαίος μπασίστας της jazz με το τρίο του, Κρίστιαν Μακ Μπράιντ (25/10), οι jazz μινιμαλιστές, Portico (6/12), οι Kένι Μπάρον και Ντέιβ Χόλαντ (8/11), ο Aλφρεντ "Pee Wee" Eλις (12/12),  η εκκεντρική Νορβηγίδα Aν Μπρουν (13/12) και μια μεγάλη φωνή της jazz, η Στέισι Κεντ (16/11).

Από τις 20 Οκτωβρίου, τα Classic Mondays φιλοδοξούν να φέρουν την κλασική μουσική πιο κοντά στο ευρύ κοινό. Τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, κορυφαίοι ερμηνευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και εξέχοντες έλληνες συνθέτες που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλα, το Gazarte Cinema προτείνει, όπως πάντα, τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές του παγκόσμιου κινηματογράφου, το ατμοσφαιρικό café/bookstore βρίσκεται στο ισόγειο για τις πιο χαλαρές στιγμές, ενώ το Living Room στον 1ο όροφο ανανεώνει το light menu και διατηρεί την φήμη του για μία από τις πιο ενημερωμένες μπάρες της Αθήνας με επιλεγμένες ετικέτες και ευφάνταστα cocktails.  

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top