Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Το ανανεωμένο site του Βαν Γκογκ

9:29 π.μ.

Η νέα ιστοσελίδα του Μουσείου του στο Άμστερνταμ μας φέρνει πιο κοντά στον κορυφαίο ζωγράφο.
Μπαίνει και ο γνωστός, ασκητής ζωγράφος Βαν Γκογκ στην ψηφιακή εποχή. Μία νέα ιστοσελίδα που έχει εμπνευστεί το Μουσείο του στο Άμστερνταμ θα κάνει πιο προσιτή στο κοινό την τέχνη και τις βιογραφικές ιστορίες, που αφορούσαν τη ζωή και το έργο του μεγάλου καλλιτέχνη.
 Οι επισκέπτες θα είναι σε θέση να προσεγγίζουν και να εμβαθύνουν σε διάφορα θέματα που σχετίζονται με τον Βαν Γκογκ, ενώ ο διαδικτυακός τόπος θα διαθέτει τη μόνιμη συλλογή του μουσείου λεπτομερώς και με τη δυνατότητα να τη μοιράζεται κάθε ενδιαφερόμενος μέσα από τα διάφορα social media. Και το Μουσείο Βαν Γκογκ είναι ο κατάλληλος φορέας για να το κάνει, αφού κατέχει έναν μεγάλο πλούτο γνώσεων και έργων σχετικά με τη ζωή και το έργο του ζωγράφου. Επίσης, να σημειώσουμε ότι διαχειρίζεται τη μεγαλύτερη συλλογή από πίνακες ζωγραφικής, σχέδια και χαρακτικά του σε όλο τον κόσμο (με το συνολικό αριθμό να φτάνουν τους 201 πίνακες ζωγραφικής, 437 σχέδια και 31 χαρακτικά). Η εκτενής βάση δεδομένων της συλλογής μπορεί να αναζητηθεί μέσω μιας σειράς καταχωρήσεων: το είδος, τη θέση, το θέμα ή το χρόνο, για παράδειγμα. Αυτή η περιήγηση στον ψηφιακό τόπο καλύπτει μερικά από τα πιο αγαπημένα θέματά του, όπως είναι η φύση, η φιλία και το χρώμα. Όλα αυτά, θα τα δείτε στο νέο επίσημο website του μουσείου: http://www.vangoghmuseum.nl/en.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top