Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

43ο Φεστιβάλ Βιβλίου 5-21 Σεπτεμβρίου 2014, στο Ζάππειο

2:07 π.μ.

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου, μαζί με τον ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων) και σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEFδιοργανώνουν το 43o Φεστιβάλ Βιβλίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου από 5 έως 21 Σεπτεμβρίου 2014.
Το Φεστιβάλ εφέτος είναι αφιερωμένο στο λογοτεχνικό και εικαστικό έργο του μεγάλου έλληνα ποιητή Νάνου Βαλαωρίτη, ο οποίος έχει φιλοτεχνήσει και την αφίσα του φεστιβάλ. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα υπάρχει έκθεση εικαστικών έργων του Ποιητή και παρουσίαση του πολυσήμαντου συγγραφικού του έργου.
Εκτός από τις πολλές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και αφιερώματα που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Βιβλίου, από τις 12 έως 16 Σεπτεμβρίου, το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο θα παρουσιάζει στον χώρο του Ζαππείου το «Athens Garden Festival«. Μουσικές των πόλεων και ζευγαρωτοί χοροί, όπως σάλσα, ρούμπα, ταραντέλα, μπάλος και πολλοί άλλοι, «θα παρασύρουν τις Αθηναίες και τους Αθηναίους να χορεύουν με ένα βιβλίο στο χέρι», όπως μας λένε οι διοργανωτές.
Άμεσα θα ανακοινωθεί και αναλυτικό πρόγραμμα για όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο: 18:00-23:00, Κυριακή ανοιχτά όλη την ημέρα, 10:30-23:00. 

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top